Schoonheidsinstituut

                    Sensa

Heidestraat 87

1982 Weerde

0475/ 97 80 46


btw be 0806 140 175Betalen is mogelijk met

de Payconiq/bancontact app of cash.Voor pedicure worden geen nieuwe klanten meer aangenomen!! Enkel in combinatie met een gelaatsverzorging is dit nog mogelijk.


Uw schoonheidsspecialiste Jessica


Vanaf september2020 zal het instituut minder avonden open zijn, enkel op dinsdag en donderdag.

Gelieve tijdig je afspraak vast te leggen.

Hiervoor worden ook geen nieuwe klanten meer aangenomen.
Ik hecht veel belang aan een rustgevende sfeer in mijn instituut.

Dit betekend ook dat ik het geluid van mijn gsm af zet tijdens een gelaatsverzorging enz..

De kans is dus groot dat u de voicemail krijgt indien u me belt om een afspraak te maken.


Ik bel u enkel terug indien u een boodschap achter laat!!


Dank voor uw begrip.Jouw tijd, maar ook de mijne !!


Vandaar zal elke behandeling die niet tijdig (24u op voorhand) geannuleerd is, voor 50% worden aangerekend!!


Zo kan iemand anders  jouw plaats innemen. Op een dag komt het misschien jou ten goede!


Privacyverklaring Sensa

Deze privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens en is opgesteld in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Je bent vrij om het te helemaal door te lezen. Maar in kort wil ik je aangeven dat de eventuele gegevens die ik van jou en door jou krijg bij mij in veilige handen zijn.


Gebruiker van deze privacyverklaring en verantwoordelijke voor verwerking van gegevens ben ik, Jessica Minnoey. De eigenaar van schoonheidsinstituut Sensa, gevestigd in Weerde, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer BE 0806 140 175


Persoonsgegevens

Je contactgegevens (zoals naam, e-mail en telefoonnummer) zijn voor mij en voor mij alleen. Ik gebruik deze om contact met jou te houden.


Beveiliging

Bij wet wordt van mij verlangd dat ik jouw gegevens bescherm. Dat doe ik ook. Op internet bewaar ik niets van jou.

Mail en sms zit in mijn apparaten. Alleen ik heb toegang tot mijn telefoon en computer. Deze zijn beveiligd met een code.

Mijn website (www.schoonheidsinstituut-sensa.be) is een etalage, alleen voor eenzijdig verkeer. Ik schrijf en jij leest. Je kunt daar geen interactie met mij hebben en ik sla daar ook niets op van jou. Ik ben bij een van de betrouwbaarste servers die er zijn en vertrouw op de bescherming van gegevens door one.com


Je mag er dus gerust op zijn dat ik niets van je persoonlijke gegevens deel met anderen zonder je toestemming. Tenzij daar een administratieve of wettelijke verplichting voor geldt, of er een gerechtelijk bevel voor is.


Termijnen waarop ik gegevens bewaar

Omdat we al genoeg te bewaren hebben in het leven zal ik je gegevens niet langer bewaren dan logisch of nodig is. Uiteraard houd ik me aan de wettelijke en fiscale verplichtingen zoals de plicht aan de Belastingdienst van het 7 jaar bewaren van facturen. Maar verder zal ik gegevens van jou niet langer bewaren dan noodzakelijk voor het werk dat ik met jou doe.

 

Jouw rechten

Ik respecteer je privacy sowieso vanuit mijn professionele ethiek. Het recht om je gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen heb je ten alle tijd. Je mag me hierover altijd aanspreken.